Award Winning Rationality and Sensibility Cucine Showroom

Studio Ho. Creates The Rationality and Sensibility Cucine Showroom

Studio Ho., the creative mind behind the award winning project Award Winning Rationality and Sensibility Cucine showroom illustrates, People came in along the glass wall, saw an inclined plane wall which stood at the middle of the space dividing main route into two ways. The stone wall is combined with the kitchen island, you could see light projection on the shelf.Shifted fields delicate make sure every product wasn’t disturbed.Ample room allowed people stroll along the show.Every independent site were placed to be seen, regarded as regular open space..

Award Winning Rationality and Sensibility Cucine Showroom Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=49656

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Worlddesigndays Blog homepage.

Popular Designers
Copyright © 2010 - 2017 Worlddesigndays Blog - worlddesigndays.org - All Articles